Chirie

Cu siguranță că una dintre cele mai importante decizii în viață este să alegi un loc potrivit pentru a locui. Dacă te afli în căutarea unui apartament de închiriat în Chișinău, atunci ai ajuns în locul potrivit. Noi de la Gazda.md suntem aici să îți oferim cele mai bune opțiuni de chirie, indiferent de zona în care îți dorești să locuiești. În acest articol vom acoperi cele mai populare zone din Chișinău și ce opțiuni de chirie avem disponibile în fiecare dintre ele.

Chirie Botanica.

Botanica este una dintre cele mai frumoase și verzi zone din Chișinău, cu mulți arbori și zone verzi. Această zonă este foarte căutată de tineri și de familii, datorită prețurilor rezonabile ale chiriilor și a proximității față de centrele comerciale și de agrement. Gazda.md oferă o gamă largă de apartamente de închiriat în Botanica, cu o varietate de facilități și prețuri, pentru toate gusturile și nevoile.

Chirie Buiucani.

Buiucani este o zonă dinamică și în dezvoltare rapidă, situată în partea de nord-est a orașului. Aici vei găsi multe instituții de învățământ, centre comerciale, restaurante și baruri, dar și locuri de agrement. Gazda.md oferă o gamă largă de apartamente de închiriat în Buiucani, cu o varietate de facilități și prețuri, astfel încât să poți găsi locuința potrivită pentru tine.

Chirie Ciocana.

Ciocana este o zonă care se dezvoltă rapid și oferă o varietate de opțiuni de locuit pentru cei care caută să închirieze un apartament în Chișinău. Această zonă este foarte căutată de tineri și de familii, datorită prețurilor accesibile ale chiriilor și a proximității față de centrele comerciale și de agrement. Gazda.md oferă o gamă largă de apartamente de închiriat în Ciocana, astfel încât să poți găsi locuința perfectă pentru tine.

Chirie Centru.

Centrul orașului Chișinău este cea mai populară și căutată zonă din oraș, cu numeroase instituții culturale și istorice, precum și centre comerciale și de agrement. Dacă îți dorești să locuiești în inima orașului, Gazda.md are o selecție vastă de apartamente de închiriat în Centru, astfel încât să poți găsi opțiunea perfectă pentru tine.

Chirie Telecentru.

Una dintre cele mai populare zone din oraș este Telecentru, unde puteți găsi o varietate de apartamente confortabile și convenabile. Chiriați un apartament în Telecentru și veți fi la doar câteva minute de mers pe jos de magazine, restaurante și transport public convenabil.

Chirie Sculeanca si chirie Posta Veche

Dacă sunteți în căutarea unui apartament de închiriat la marginea orașului, atunci Posta Veche și Sculeanca sunt zonele perfecte. Acestea sunt zone mai liniștite și mai puțin aglomerate, dar totuși sunt aproape de toate facilitățile de care aveți nevoie.

La Gazda.md, avem o varietate de apartamente de închiriat în toate aceste zone și multe altele. Suntem dedicați să vă ajutăm să găsiți apartamentul perfect pentru nevoile dvs. și să vă asigurăm că aveți o experiență de închiriere fără probleme. Contactați-ne astăzi și suntem bucuroși să vă ajutăm să găsiți locuinta perfecta pentru Dumneavoastra!

Inchide