| Oaspete | Дата: Miercuri, 18.03.2009, 15:42 | Сообщение # 16 |
|
| Stiti ce ar trebui sa faceti voi stimate Agentii Imobiliare ca sa nu aveti reclamatii si mai rau sa se ia cineva de capul vostru? Sa va revizuiti contractele de prestare servicii...In care vor fi indicate si obligatiunile Dvs nu doar al clientului.... Sa fie rubrica in care clientul sa scrie suma maxima aspirata pentru un apartament .... si care sunt clauzele in caz in care voi nu va respectati obligatiunile... Voi cereti de la noi sa avem incredere in voi ...dar de unde ca minciuni mai mari ca in aceste agentii nu am auzit demult eu .... Este vre-o agentie care ar putea sa dea conditii normale si intradevar sa gaseasca apartament Daca sunt de astea aici lasati un mesaj si eu am sa ma adresez anume la agentia DVS
|
| |
| |
| Oaspete | Дата: Luni, 21.12.2009, 18:42 | Сообщение # 17 |
|
|
|
| |
| |
| Oaspete | Дата: Marti, 09.03.2010, 20:26 | Сообщение # 18 |
|
| Veronica de la Eurocredit bank, nu te supara, dar nu sinteti o agentie serioasa. Un prieten de-al meu a achitat suma de 200 de lei, insa nu i-ati oferit nimic, doar apartamente vechi care nu isi merita banii.
|
| |
| |
| Oaspete | Дата: Luni, 20.09.2010, 16:59 | Сообщение # 19 |
|
| Salut, va rog daca aveti informatii la una din aceste doua agentii sa le puneti in forum, problema este ca vreau sa ma adresez la o agentie pentru a-mi gasi un apartament cu o camera shi nu shtiu la cer din ele.. "Agentia Imobiliara LINA" sau "Спатаренко - Омус" Multumesc anticipat.
|
| |
| |
| Oaspete | Дата: Luni, 20.09.2010, 23:42 | Сообщение # 20 |
|
| Personal am apelat la Spatarenco, probleme nu am avut, gazda am gasit
|
| |
| |
| jandira | Дата: Marti, 07.12.2010, 10:57 | Сообщение # 21 |
|
Сержант