- ImobileMD.com |Apartamente si Imobil portal din Moldova
MENU

Sondaj
Cum va evalua prețul la imobile în următorii anii?
Всего ответов: 4991
[Mesaje Noi · Participanti · Regulile Forumului · Search · RSS ]
Страница 1 из 212»
Модератор форума: ADMIN 
Forum » Discutii despre Imobiliare » Agentii Imobiliare » Activitatea agenţiilor imob. pe portalul imobiliar gazda.md (Agenţii imobiliare bune / rele)
Activitatea agenţiilor imob. pe portalul imobiliar gazda.md
ADMINДата: Joi, 15.05.2008, 22:40 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Статус: Offline
Des căutând un anunţ imobiliar ajungem la o agenţie...
Pe portalul imobiliar www.gazda.md observam la fel unele anunţuri care ne duce la diferite agenţii imobiliare, dar aicea noi, Administraţia portalului vom selectam agenţiile imobiliare intre bune / rele. Agenţiile care plasează anunţuri corecte, reale - vor fi salutate si acceptate pentru a-si efectua activitatea sa. Dar agenţiile care vor duce in eroare cu anunţurile sale ademinatoare dar false, nu vor fi lăsate sa plaseze anunţuri de aşa gen, li se va permite doar anunţuri unde este clar ca anunţul dat duce la agenţia imobiliara.

Toate obiecţiile fata de unele anunţuri plasate de agenţii imobiliare le puteţi plasa mai jos, ele vor fi studiate, verificate si vor luate masuri corespunzătoare...

OaspeteДата: Marti, 17.06.2008, 14:32 | Сообщение # 2

Buna ziua!
Ca si orice persoana care a vizitat acest site sunt si eu in cautare, am dat peste agentia care se afla in Euro Credit Bank, o anume Veronica, am platit 200 lei, pentru ca uite mi-a facut o propunere de milioane, un apartamet pe Albisoara cu doua camere la pretul de 120 euro, mobilat cu toate cele necesare, si ce sa vezi platesc banii si cind merg acolo am vazut doar mici creaturi, nici mobila nici nimic din ceea ce se spusese.
Am zis, ma rog e ok la pretul de 120 euro ce pot cere, si am inceput sa caut la acest pret cu o camera ... sunt in fiecare zi dupa propuneri, mi se dau aceleasi numere, deja ocupate ... ce sa faci asa e in Moldova, platesi si nici un serviciu oferit, inainte de a apela la o agentie v-as sfatui sa incheiati un contract, si sa achitati dupa ce gasiti ceva, pentru c altfel riscati sa ramineti fara bani si fara ceea ce cautati.

ViculeaДата: Vineri, 22.08.2008, 18:01 | Сообщение # 3
Сержант
Cine stie ceva despre firma "Spatarenco- Omus", tot e LAHATRON, sau nu ??? sint disperata in cautarea chiriei si ma gindesc sa ma duc la aceasta firma...

Alexei!Дата: Luni, 08.09.2008, 08:44 | Сообщение # 4

Recomand! Agentia Imobiliara LINA! O doamna foarte tactica! In kaz ka nu gaseste sau inti gaseti singur iti returna banii! Personal mi-a gasit apartament ku 2 odai la 150 de euro la TELECENTRU! toate konditiile

OaspeteДата: Luni, 29.09.2008, 14:01 | Сообщение # 5

ATENTIE
Firmele ce se ocupa cu inchirierea apartamentelor sunt FALSE. Eu de acum am pierdut banii si gazda asa si nu am gasit. Ei sunt niste hoti!

OaspeteДата: Vineri, 14.11.2008, 12:36 | Сообщение # 6

angry angry si eu am patito cu agentiile nu va adresati la stefan cel mare 1 la academia nauc
sunt amagitori

IonДата: Miercuri, 19.11.2008, 12:54 | Сообщение # 7

recomand agentia и.п."Спатаренко - Омус", ma ajutat smile

tel. 276336, 069531520

SoftGroupsДата: Luni, 15.12.2008, 15:58 | Сообщение # 8

Buna ziua,

Am sunat si eu la o agentie... si m-au sa ma simnt de ... am fost suparat toata ziua.

In Romania,le platesti o taxa daca iti convine apartamentul. Foarte multe lume apeleaza in Romania la o agentie, pentru ca efectiv nu iti place sa mergi prin 20 de apartamente si sa strambi din nas...

Nici mie nu imi place sa sun si sa intreb o mie de persoane... Uhhh aveti termopane? Uhh aveti aer conditionat? Dar uhhh , nu aveti nici macar masina de spalat?Da Ce naiba imi oferiti in astia 350 "euroi" ?!

Si uite asa sun si eu ca un magar la o firma de agentie din makler. Chiar asa scria acolo Agentie si un numar de telefon ...

Si sun si eu...
Intreb de prima data care sunt preturile prin Chisinau.
Nu imi raspunde direct, tipa nici nu stia prea bine romana...
Si ea incepe sa imi dea preturi de 500-700 euro, de la apartamente din astea de lux. Ii explic la tanti aia , ca nu sunt interesant de firmele de LUX in regim hotelier, ca la alea pot apela si eu .
Ii zic ca eu am nevoie de un apartament curat/mobilat de la o persoana fizica, de la o familie, si nu de la ceva business-guy care umbla in BMW si care de pe 15 decembrie pe 15 ianuarie m-ar da afara, ca sa inchirieze apartamentul pe craciun cuiva...

In fine, in loc sa imi dea informatii , in loc sa tina cu clientul , ma tot f... la cap ca garsoniera 100 euro , apartament de 300 euro. , si pana la urma zice si de un apartament de 350 euro ... si eu ii zic "ce are apartamentul acela?! are termopane?!" ea imi zice ca nu.
Imi zice ca alea cu euro reparatie is la 700 euro +++ , si eu intreb au si aer conditionat la pretul ala? si ea imi zice "ce e aia aer conditionat?!"

Dupa aia ma intreaba daca eu vreau sa cumpar ceva, sau doar ma informez. Normal , ca pana nu vad apartamentul si nu ma uit de doua ori in buzunar nu pot zice da vreau ceva... si ii zic "doar ma interesez, as vrea sa inchiriez cam din ianuarie" si asta incepe sa-mi urle la telefon ,nu va putem da detalii daca nu cumparati !

Noah asta da, tupeu ... habar nu aveti ce nasol m-am simtit, demult nu m-am simtit mai prost...

Efectiv te-ar lua la bataie daca nu inchirezi la 700 euro , o chirie pe care poate o poti scoate la 300-400 euro...

Pretul in MD vad ca difera enorm la chirii , unii iti dau un ap. de tot... la 300 euro , altii dau cu termopan la 170 euro... (cunosc pe o fata care a dat apartament cu termopan , la 170 euro / luna ... plata 6 luni in avans) ...

Doar ca nu stiu , nu imi convine ca cineva sa ma preseze sa cumpar sau nu ceva... parca se supara daca nu le dai 700 euro pentru un ...

OaspeteДата: Marti, 16.12.2008, 19:03 | Сообщение # 9

angry CE SPUNETI DESPRE AJENTIA IMOBILIARA,,NORDIK-ESTATE,, happy e ajentie buna sau rea wacko

softgroupsДата: Joi, 18.12.2008, 07:27 | Сообщение # 10
Лейтенант
Citeste ce am patit eu despre agentii...

OaspeteДата: Miercuri, 21.01.2009, 02:59 | Сообщение # 11

sad

OaspeteДата: Simbata, 31.01.2009, 20:07 | Сообщение # 12

asi vria sa spun ca ca in moldova asa sarlatani nu gasesti nicaeri,dar nu se gindesc ca se termina cu mafia,si o sa le ee gitu cineva.

SDSSDSSДата: Miercuri, 25.02.2009, 16:09 | Сообщение # 13

Sunt foarte multe agentii imobiliare in oras, dar eu stiu o agentie in hotelul Codru la etajul 4, bir.428 care este foarte serioasa !!! Toti prietenii mei cind si-au cautat gazda s-au adresat la ei si toti au ramas foarte satisfacuti !!! Adresati-va la ei daca aveti nevoie !!!

OaspeteДата: Miercuri, 04.03.2009, 17:08 | Сообщение # 14

smile

kosecovДата: Luni, 09.03.2009, 11:50 | Сообщение # 15
Рядовой
Care au reclamat opinii despre agentia din Eurocreditbank ,ar fi bine sa reveniti la agentie ca sa clarificati toatae intrebarile, care va deranjeaza, dar sa nu vorbiti cu nume ascuns din spate.
in caz contrar tot ce vorbiti,faceti din motivul, ca nu aveti cu ce va ocupa.
Veronica.

Forum » Discutii despre Imobiliare » Agentii Imobiliare » Activitatea agenţiilor imob. pe portalul imobiliar gazda.md (Agenţii imobiliare bune / rele)
Страница 1 из 212»
Поиск:
Новый ответ
Текст сообщения:
Опции сообщения:
Код безопасности:
LOGIN
Utilizator:
Parola:
memoreaza
Reclame

Statistics