| La solicitarea mai multor utilizatori........ citeva din ele: Diana - am o intrebare cam delicata:de ce permiteti agentiilor sa puna atitea oferte amagitoare pe site.pe orice nr nu ai suna dai peste agentii care nu stiu altceva decit sa duca de nas.AJUNGE. Nataly -Cine permite plasarea anunturilor de catre agentii... am impresia ca toate apartamentele din Chisinau sunt ale lor... Mi-e sila sa aud de la fetitele celea tinere atita minciuna.... Nu va legati cu agentiile astea caci ele nu lucreaza ci mint lumea .... Oare cand se va face ordine in ei .......... angry Mai mare minciuni in viatsa mea nu am auzit cat de la agentiile astea ..... si contractc cu trei puncte in el la fel prima oara am vazut ... clauzele fiind doar ceea ca trebuie sa le achiti bani iar obligatiile lor deloc nu sunt stipulate ......... Administratia saitului blocati-le accesul la saitul Dvs .... Lumea intradevar mizeaza pe resursul Dvs iar agentiile astea false v-au invadat Dorim sa aflam opinia a mai multor utilizaori si sa DECIDEM impreuna.
|