- ImobileMD.com |Apartamente si Imobil portal din Moldova
MENU

Sondaj
Care este sectorul preferat de trai în Chişinău?
Всего ответов: 583
[Mesaje Noi · Participanti · Regulile Forumului · Search · RSS ]
Страница 1 из 11
Модератор форума: ADMIN 
Forum » Discutii despre Imobiliare » Agentii Imobiliare » Cu agentii pe site sau fara? (trebuie de facut concluzii)
Cu agentii pe site sau fara?
Sunt necesare si utile anunturile de chirie a agentiilor pe site?
ADMINДата: Simbata, 21.03.2009, 10:04 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Статус: Offline
La solicitarea mai multor utilizatori........ citeva din ele:

Diana
- am o intrebare cam delicata:de ce permiteti agentiilor sa puna atitea oferte amagitoare pe site.pe orice nr nu ai suna dai peste agentii care nu stiu altceva decit sa duca de nas.AJUNGE.

Nataly
-Cine permite plasarea anunturilor de catre agentii... am impresia ca toate apartamentele din Chisinau sunt ale lor... Mi-e sila sa aud de la fetitele celea tinere atita minciuna.... Nu va legati cu agentiile astea caci ele nu lucreaza ci mint lumea .... Oare cand se va face ordine in ei .......... angry Mai mare minciuni in viatsa mea nu am auzit cat de la agentiile astea ..... si contractc cu trei puncte in el la fel prima oara am vazut ... clauzele fiind doar ceea ca trebuie sa le achiti bani iar obligatiile lor deloc nu sunt stipulate ......... Administratia saitului blocati-le accesul la saitul Dvs .... Lumea intradevar mizeaza pe resursul Dvs iar agentiile astea false v-au invadat

Dorim sa aflam opinia a mai multor utilizaori si sa DECIDEM impreuna.

OaspeteДата: Luni, 23.03.2009, 12:59 | Сообщение # 2

eu zic sa ramina agentiile. sunt si ele agenti economici care presteaza un anumit tip de serviciu, alta e problema ca n-o fac uneori corect. parerea mea: sa facem categorii separate - pentru utilizatori obisnuiti si pentru agentii...astfel ca oricine sa stie unde sa-si caute gazda: vrei agentie, cauta asa, vrei anunturi directe, vezi dincolo.

OaspeteДата: Duminica, 13.12.2009, 16:56 | Сообщение # 3

agentiile sunt ca si jocurile de noroc-cazinourile,ar fi fost mai bine daca toate acestea ar disparea,si asa e saraca tara asta si ne fura fara mila,rusine!!!!

OaspeteДата: Luni, 14.12.2009, 11:49 | Сообщение # 4

categoric sint conta agentiilor, caci ele impinzesc saitul doar cu minciuni gogonate, nimic nui adevarat . te duci la ele si te mai jumulesc de 120 lei si pina la urma nuti intorc nici banii si ramii si fara chirie. optiunea mea este sa-si faca un sait aparte, era mai bine fara ele. acuma dai un telefon iti raspunde-suntem agentie, iai alt numar acelasi raspuns.

Forum » Discutii despre Imobiliare » Agentii Imobiliare » Cu agentii pe site sau fara? (trebuie de facut concluzii)
Страница 1 из 11
Поиск:
Новый ответ
Текст сообщения:
Опции сообщения:
Код безопасности:
LOGIN
Utilizator:
Parola:
memoreaza
Reclame

Statistics