MENU

Sondaj
Cum va evalua pretul la imobile in 2011 ?
Всего ответов: 4901
[Mesaje Noi · Participanti · Regulile Forumului · Search · RSS ]
Страница 3 из 4«1234»
Модератор форума: ADMIN 
Forum » Discutii despre Imobiliare » Chirie » Cît vă costă chiria şi ce închiriaţi? (Un mic ajutor pentru cei ce doresc sa inchirieze)
Cît vă costă chiria şi ce închiriaţi?
OaspeteДата: Duminica, 25.01.2009, 14:52 | Сообщение # 31

Nustiu,caut o gazda ideala,fara stapin,ieftin bun si mult
in chila suspect suspect

Yoann le GrandДата: Duminica, 25.01.2009, 20:38 | Сообщение # 32

[b]OLESEA[/b], plata chiriei, ca si plata oricarui alt bun depinde de cerere si oferta, capice? cool

iurkaДата: Joi, 29.01.2009, 19:47 | Сообщение # 33

am nvoie de gazda pentru 2 urgent de la 1 februarie sad sad sad sad sad happy happy happy

OaspeteДата: Simbata, 07.02.2009, 01:14 | Сообщение # 34

am tinut la gazda 2 domnisoarae care invata la facultatea de jurnalistica .una e domnita cu familia ERHAN. are parinte care munceste peste hotare. a locuit 9luni si pe urma a fujit lasind serviciile comunale ne platite si lumina electrica taiata pentru datorii. wacko poate o cunoaste cineva?scrieti. wacko

OaspeteДата: Simbata, 07.02.2009, 23:34 | Сообщение # 35

dacă nu ar fi furat conducerea in asa proportii poate se construia cel putin pentru o treime din tineret fara case macar cite un colt poor poor

OaspeteДата: Miercuri, 04.03.2009, 01:04 | Сообщение # 36

dar eu as vrea sa intre acum ...in perioada aceasta cu 130-150 de euro e posibil sa gasesti un apartament cu o camera in stare buna?cu frigider,aragaz,masina de spalat automat si mobilat...prin anunturi m-am uitat dar nu prea cred ca toate astea sunt intr-o stare buna?! cool

MarynutzaДата: Marti, 07.04.2009, 11:09 | Сообщение # 37
Лейтенант
Статус: Offline
caut apartament in chirie deacu de o luna si nimic. Recomandati-mi o agentie imobiliara de incredere good good

OaspeteДата: Marti, 26.05.2009, 14:09 | Сообщение # 38

burjui cac burjui cajdîi yarabatîvaet cac mojet ,ăto naşe pravitelistvo tac nam vo vsiom pomogaet,i ţenî povîşaet i jelio molodîm semiam i semiam mnogodetnîm ne daiut ,a govoriat rojaite mî pomojem imateriam odinocicam i materiam ghirainiam cem oni pomogaiut ?esli mî nev silah cupiti sebe jilio a sniati tembolie

marusic1886Дата: Simbata, 30.05.2009, 22:55 | Сообщение # 39
Рядовой
Eu pazesc un apartament cu 2 odai de 3 ani cu euro reparatie dar nu-mi permite cu cineva!singura ma costa serviciile 100euro de aceea ma scuteste de plata chiriei! intr-un fel imi plateste pentru paza!

XxxДата: Joi, 27.08.2009, 09:49 | Сообщение # 40

Vreau sa zik si eu ca inchiriez un apartament, dar mai bine zis e casa pe pamint dar la fel ca in apartament, casa se razvaleshte deamu, da eu tot platesc 150 euro,numai ca stapinul casei se comporta bine deaceia si stau aici, dar deja daca am scris ceva aici inseamna ca caut altceva,offff cind se vor iefteni oare? De scumpit shtiu moldovenii da de ieftinit niciodata

guzunicaДата: Luni, 23.11.2009, 23:40 | Сообщение # 41
Сержант
Vorba multa saracia MOLDOVANULUI happy

Добавлено (23.11.2009, 23:40)
---------------------------------------------
Nustiu eu cine is burjui mai mari,ca toti vor apartament in centru orasului cu masina de spalat,apa calda si incalzire autonoma,internet .................................la preturi minime,dar si pe acesta sa-l gaseasca cineva si sa-l aduca mura-n gura

OaspeteДата: Vineri, 04.12.2009, 00:19 | Сообщение # 42

am si eu o intrebare-spunetimi va rog, voi din ce platiti apartamente de 200-250 euro? Aveti asa salarii? Sau aveti parinti care trag ca caii peste hotare si va trimit bani si voi ii dati fara sa va ganiti cu cata greutate au fost castigati?
Stiti de ce apartamentele sunt scumpe? Nu ca ele atata costa, ci ca voi dati banii atea pe niste mizerii ca ti-e scarba sa te uiti. Ce fac stapinii care dau apartamentele? Baga toti banii in buzunar, rascumparandul de 10 ori deja--si nu investeste nimic in el. Pune unpat in care a dormit sau a murit si strabunica-sa si il doare intr-un loc ca cei care platesc asa bani pe chirie sunt si ei oameni. Nu mai dati atatea bani, trebuie sa gasim o iesire in situatie si sa-i punem la punct pe toti astea care vor sa se imbogateasca pe spatele altora

OaspeteДата: Luni, 14.12.2009, 13:18 | Сообщение # 43

salut.vreau sa va antreb ce parere aveti despre o agentie de pe B.BODONI.face sa ma adresez la ei sa-mi caute un apartament?sau nu este mai ,,buna,, decat celelalte.... wink

OaspeteДата: Miercuri, 16.12.2009, 22:36 | Сообщение # 44

raspuns persoanei care a scris mesajul cu numarul 42:

ESTI O PROASTA , cine te impiedica sa mergi si tu peste hotare si sa faci bani ca sa-ti cumperi apartamente sa le dai in chirie?
Nu cred ca te duce capul, asa ca stai la locul tau si inchide leoarba. tongue

Oaspeteluni 8 martieДата: Luni, 08.03.2010, 22:20 | Сообщение # 45

bliiiiiiiiiiiiiiin.....nacitalasi.....karoce vseo easno.....kak bazarnie babi....nicevo konkretno.....u vseh problemi.....liudi oni nikogda ne konceatsea....... ^_^ ^_^

Forum » Discutii despre Imobiliare » Chirie » Cît vă costă chiria şi ce închiriaţi? (Un mic ajutor pentru cei ce doresc sa inchirieze)
Страница 3 из 4«1234»
Поиск:
Новый ответ
Текст сообщения:
Опции сообщения:
Код безопасности:
LOGIN
Utilizator:
Parola:
memoreaza
Reclame

Statistics