Дата: Duminica, 05.10.2008, 14:57 | Сообщение # 16
bre tabazazu is deacord cu tine, dar partial, ca sunt rusofoni care au venit in Moldova si li s-a dat cite 3 apartamente zadejiaba si acuma incaseaza cite 500 euro pe luna, dar sunt si din aceia care si-au rupt spatele prin Europa (e si cazul meu) si au reusit sa cumpere un apart in Chisinau...bravo lor, jos palaria. Si daca cineva o sa ma trateze de burjui, si inca in limba rusa... o sa-l bag drept in petrea marinescu. Ok? ca orice munca-si merita recompensa.
Добавлено (20.10.2008, 13:47) --------------------------------------------- Уважаемый Yonnel, Если в Молдове есть такие личности, то это не весь молдавский народ.В число тех о ком вы написали входят и граждане румыноязычные. Не стоит подписывать всех под одну статью. Интеллигентный и воспитанный человек не станет кидаться словами и обвинять весь русский народ в неудачах сегодняшней Молдовы. Чем обвинять кого-то в чем-то, вы бы разобрались бы сначала в причине неудач и бедности республики. Не будь-те националистами, это глупо!
intr-adevar e o mare problema in ziua de azi sa iti gasesti ceva cu adevarat comod si in acelasi timp ieftin ...asta e viata... eu recent mi-am gasit o garsoniera in sect telecentru sper sa fie ok intr-un sfirsit...cel putin gazdele par a fi de treaba
Дата: Miercuri, 29.10.2008, 11:27 | Сообщение # 19
oameni buni,cinstiţi meseni so vorghit multe şi în felu lui cam au toţi dreptate,poate stie cineva +este la noi vreo instanţă,unde de ridicat intrebările care sau vorghit aici,aşa ca să le afle şi acei de la putere?
да где можн найти квартиру?!если бабушки уже заполонили инет, и если по три - по четыре хотят в комнату!!!!!!и больше никак....даже если хочешь платить
locuiesc linga cosmos intr-un apartament cu 2 odai , eu inchiriez una cu 80 de euro dar locuiesc singura in cealalta locuiesc 2 iubiti, in principiu nu e rau, dar e cam obosita bobila
deja, uvajaemii, daca aveai macar un pic de educatie depuneai un minimum de efort sa scrii in limba tarii care te-a primit. In al doilea rind eu cit am fost in Chisinau am stat pe la gazde, proprietarii carora erau numai rusoi. O tipa la care stam la gazda a primit un apartament, apoi a divortat fictiv de sotul ei ca sa mai primeasca unul. Apoi il dadeau in chirie.
PS pt uvajaemii: sunt in Franta la studii. Daunazi aflu ca un coleg de al meu de grupa e Rus. M-am mirat mult, ca vorbea impecabil Franceza. Oare de ce rusofonii din Moldova n-au invatat si ei Romana cum colegul meu franceza? Astept raspunsul tau inteligent
[quote=Oaspete]Уважаемый Yonnel, Если в Молдове есть такие личности, то это не весь молдавский народ.В число тех о ком вы написали входят и граждане румыноязычные. Не стоит подписывать всех под одну статью. Интеллигентный и воспитанный человек не станет кидаться словами и обвинять весь русский народ в неудачах сегодняшней Молдовы. Чем обвинять кого-то в чем-то, вы бы разобрались бы сначала в причине неудач и бедности республики. Не будь-те националистами, это глупо! [/quote]
а знаете... Yonnel в принципе прав... получается те кто родился тут снимают жилье у непонятно кого, кто приехали непонятно откуда и получили все за бесплатно... я б тоже так хотела...
Добавлено (13.11.2008, 18:41) --------------------------------------------- и вообщето к соалению не мы,простые смертные, занимаемся проблемами Республики... а вот такие как вы приходят, становятся президентами, крадут, и уходят... если б это от нас зависело, поверь все было б намного лучше... может с кемто договорится о фиктивном замужестве:) чтоб потом перевел квартиру на меня??? ладно щас мой ребенок еще маленкий, но подрастет, захочет свою комнату, откуда взять? дадите вы? те кто получил НАШЕ за бесплатно?
Дата: Miercuri, 19.11.2008, 13:54 | Сообщение # 25
stateam pe florilor apartament cu o odaie cu incalzire autonoma dar fara reparatie in el.. il inchiriam cu 100 euro lunar, am incleiat tapete pe unde am mai dat cu vopsea caci mam inteles sa stau mult timp acolo minim vreo 3 ani, deci am stat un an si am facut super comod ca pentru mine, cand veneam acasa simteam ca vin parca acasa dar nu la o oarecare gazda.. acum de curand stapana mia spus ca vrea sa vanda apartamentul si sal eliberez, adica trebuie sami incarc un bus intreg de mobila si altul de electrocasnice... si acum sunt in cautare de altceva.. se da intrebarea daca stai in chirie nu ar trebui sati faci sa fie bine si sa intri cu placre in casa, dar nu sa leshi peretzii goi si patul scartzait. Pontu ?
nustiu... cred k nu-i corect asa... am o prietena care sta la gazda, ea nu prea face nimik in apartament anume ptr k nu este al ei... zice k cind o sa aiba casa ei... inseamna k trebuie sa lasi asa cum este... fiindca lumea e rea... din pacate
Дата: Miercuri, 21.01.2009, 02:50 | Сообщение # 29
pleea.... lume va plingeti toti ca apartamentele sunt scumpe... pai asta o facem noi singuri ... spre exemplu sunt persoane care is gata sa akite si cite 200 euro pe ap cu 1 cam(au urgent nevoie si au bani) si altii nu au asa posibilitate... dar stapinii, ca moldovanu, de ce sa nu cer si eu pe a meu 200 euro daca vecinu cere.... si eata asa se ridica preturile... mai mica e dependenta de comoditati.