Дата: Duminica, 01.03.2009, 21:24 | Сообщение # 32
[b]dan[/b], daca se poate, care este agentia care a facut asha minune? eu deja caut de 3 luni ceva normal si pret rezonabil, dar pina ce nimic. Ar fi bine sa merg la o agentie serioasa, doar ca nu shtiu care e, imi dai o adresa?
Agentii sunt multe, prietenul meu a apelat la "Spatarenco-Omus" - str. Mitropolit Varlam, 65, ofis 113-A, tel. 27-63-36 -timp de 3 zile si-a gasit gazda
Cine permite plasarea anunturilor de catre agentii... am impresia ca toate apartamentele din Chisinau sunt ale lor... Mi-e sila sa aud de la fetitele celea tinere atita minciuna.... Nu va legati cu agentiile astea caci ele nu lucreaza ci mint lumea .... Oare cand se va face ordine in ei .......... Mai mare minciuni in viatsa mea nu am auzit cat de la agentiile astea ..... si contractc cu trei puncte in el la fel prima oara am vazut ... clauzele fiind doar ceea ca trebuie sa le achiti bani iar obligatiile lor deloc nu sunt stipulate ......... Administratia saitului blocati-le accesul la saitul Dvs .... Lumea intradevar mizeaza pe resursul Dvs iar agentiile astea false v-au invadat
CU O AGENTZIE DIN HOTELUL NATZIONAL, IAM VENIT DE HAC, CHIAR CAU PATZITO RAU CU MINE, TREBUIE DOAR SA SIMNTZI MINCIUNA DE DEPARTE. MIAU PLATIT INAPOI INTREIT!!!!
Daca am fi cu totii mai insistenti!.... e atat de important sa nu te lasi calcat in picioare!... Sper ca exemplul tau sa puna pe ganduri unele "agentii" ce se ocupa doar cu stoarcerea de bani de la amariti de alde noi... Trebuie sa ne cerem drepturile! Trebuie sa ne facem auziti si respectati, chiar daca nu avem casa!!!
Fiti maxim atenti si nu luati in chirie de la o femeie pe nume Ala Ecaterina din calarasi. Ea e afirista. eu cu sotul cautam gazda si am dat de ea. ne-a aratat un apartament pe str.Traian 1/1. pe care ea l-a inchiriat pe mai multe zile, noi am aflat asta dupa...la politie, dupa ce i-am dat 360 euro si ea a disparut, dindu-ne chei false de la acel apartament.
Добавлено (24.10.2009, 01:29) --------------------------------------------- Si inca ceva cind luati chirie cereti, actele de la apartament, daca nu are ce ascunde o sa va dea sa le vedeti, daca incepe a se cruti atunci...e clar. Nu va lasati inselati!!!!! Maxima atentie, in oras am auzit ca sunt multe pers. ca amagesc pe seama asta!!!!
SALUT la toata lumea,eu am dat anunt pe internet referitor la gazda si peste 10 minute mau sunat citeva domnisoare de la agentiile in care aveti voi incredere,mau intrebat daca vreau sa se ocupe ei de apartamentul meu,adica sa-mi gaseasca gazda,mau intrebat pretul si atit.Adica aceste agentii tot de aici din internet iau numerele de telefon si le ofera celor ce vor sa inchirieze.Aceste agentii nici nu au idee cum arata apartamentele care vi se ofera,asa ca mai bine sa pierdeti putin timp cautind singuri anunturi ,de cit sa pierdeti si bani si timp.Nu exista la noi nici o agentie serioasa!!!
salut caut si eu gazda de o luna si.... nimic care are vreo oferta punetio pe acest site(macar si cu stapin) dar nu mai sus de 100 euro
Добавлено (15.01.2010, 15:42) --------------------------------------------- am stat la gazda pe str muncesti(cetatea alba) cu stapina doamna (valeria)de 50-55 ani. asa femeie nu am mai vaz. ne prindea cind intram la baie ne lasa maxim 5 min si se apuca de tipat ca vrea la wc. wc fiind in aceias incapere ieseam spalate pe jumatate. am rezistat asa 3luni au mai fost peripetii dar....
Дата: Miercuri, 17.08.2011, 16:59 | Сообщение # 44
O gazda care trebuie evitata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Scriu aici in speranta ca va veti feri sa mergeti acolo!!!!!!!!!
Adresa este Bd. Grigore Vieru 24 (sau bd. Renasterii, asa s-a numit pana nu demult), prima scara, etajul 3, apartamentul 46. tel 24 47 67
tipul se recomanda Mihail Batrinu, un nene de varsta a treia. Il puteti intalni plimbandu-se pe bd. Renasterii si intreband studentele daca nu au nevoie de gazda ieftina. Va recomand sa-l expediati din start stiti voi unde.... Bafta tuturor!!
Дата: Duminica, 26.02.2012, 11:24 | Сообщение # 45
Thanks! I've cnhaged it. I guess the word should have been translated as ready or prepared , but I decided just to leave it out.I agree about the Rammstein concert! Probably you had to be there