MENU

Sondaj
Cum va evalua pretul la imobile in 2011 ?
Всего ответов: 4901
[Mesaje Noi · Participanti · Regulile Forumului · Search · RSS ]
Страница 2 из 3«123»
Модератор форума: ADMIN 
Forum » Discutii despre Imobiliare » Chirie » Gazde bune! (Lasa stie lumea!)
Gazde bune!
OaspeteДата: Duminica, 26.10.2008, 17:25 | Сообщение # 16

Salut sintem o familie tanara, cautam si noi sa inchiriem un apartament in sectorul Botanica pana 150 euro daca poate sa ne ajute cineva scrieti-ne pe adresa covaliciuc_l@yahoo.com. Va multumim

OaspeteДата: Vineri, 07.11.2008, 10:47 | Сообщение # 17

cine primeste la gazda o domnisoara lucratoare? la pret accesibil?

Добавлено (07.11.2008, 10:47)
---------------------------------------------
daca dati in chirie o odaie si aveti nevioe de o persoana educata, ma srieti la adresa ec.dulgher@mail.ru. Sint o domnisoara lucratoare.

oleseaДата: Vineri, 07.11.2008, 18:09 | Сообщение # 18

daca le dati bani la timp si nu prea stati pe acasa toti stapinii sunt angel dar daca nu ....., suspect

Tynar si foarte linistitДата: Simbata, 08.11.2008, 16:41 | Сообщение # 19

Nu se poate Domnule! Caut un apartament cu o camera timp de o luna. "Caut" presupune contract cu doua agentii (29-6x-xx, 57-8x-xx) care sunt extrem de "lenoase si ocupate", anunt in makler (ziar si site), www.gazda.md, rude, prieteni, cunoscuti, etc... Sa fie problema in mine? Caci nu ia foc! Nu-mi convine sau locatia, sau conditile sau pretul. Toti vrem ca sa fie si lupul satul si oaia intreaga, dar nu poti cere 200 euro pe un apartament cu o camera (fara balcon), la buicani intr-un camin la et12/16 cu conditii sovietice. M-a indignat o tanti 55+ vorbitoare exclusiv de rusa cu o vynataie sub oki si cu buzele vopsite in culoarea makului de mai si coafura ca a Reginei Maria:"холодильник, стенка, туалет - евро, всё есть, паркет и теплоооо". Sa fi vazut acel frigider, de vyrsta cu madamme de Paris, care il poti utiliza pe post de rola (mai mult incalzeste decyt raceste), iar parketul obosit rau de tot - ars si dezlipt intr-un colt. Da, banuiesc ca a vrut sa-si recupereze banii de pe kiuveta si buda care erau cyt de cyt la nivel, insa complect diferite de cada ce arata ca in filmele de groaza. Nu am de ce sa exagerez, nu ma ajuta cu nimica! Doar intreb si eu ca disperatul: ce-i de facut? Ca in 24 de luni de chirie tre sa platesc 4800 EURO pentru... ce, scuzati? Ori stau uneori si ma "gyndesc isteric" ca sa inkiriez un subsol mizerabil si pentru urmatorii 2 ani sa investesc cei cam 5000 EURO in tehnica de casa ca sa ma fuck comod???!!! Platesc cu banii cystigati prin munca mea executata calitativ si trebuie sa stau in conditii mizere si pe deasupra cu bani multi, in sters ca vine ziua de "facturare" la stapyni... O matematica babeasca
imi sugereaza sa dau 300 euro pe masina de spalat; 150 televizor; 150 aspirator si cuptor cu microunde; 300 pe un frigider; 100 pe un robot de bucatarie, un ventilator de vara si uite ca 1000 Euro (sau plata pu kirie de numai 5 luni) ma fac gospodar cu zestre! Ma costa 20 de euro sa le transport odata-n an la alta gazda cu taxiul de marfuri si nici un deget sa nu ridic... De ce oamenii au firea sa ceara mult si sa ofere putin? Am vazut pe makler un "trailor" din 2006 cu tot ce vrei pe el la pret de 3800 euro... rydeam: mi-l cumpar si stau parcat o noapte in fatza Primariei, o alta noapte dorm in Piata Marii Adunari, lynga Pancom, in parc, sau si mai simplu in parcare undeva in centru platind pe "sutca" 10 lei:) adica cu 300 lei lunar m-am scos: am "casa-n centru"! Ce simplu... pare :)) succes tuturor celor care cauta un adapost in orasul acesta mic si scump; putere si izbynda caci pentru fiecare-n lumea aceasta exista un loc si-un rost, trebuie doar sa-l VREI si sa-l CAUTI ;)
Sunt tynar si foarte linistit! Paradox? Astept propuneri si un beep la 069104669 sau 079204669, 25 ore din 24

martaДата: Miercuri, 26.11.2008, 23:48 | Сообщение # 20

cautam impreuna cu o prietena un apartament cu o odaie...pina la 130 euro!Va rog sa ne ajutati....suntem fete lucratoare si ne-am saturat de kolhozul in care locuim acum....e o chestie de urgenta caci pin la anul nou treb' sa eliberam locul cry sad martabmw@mail.ru

Добавлено (26.11.2008, 23:48)
Tinar si linishtit, ai spus-o super de tot!Bravo....mi-a venit sa pling si sa rid totodata de mila si dragul tuturor celor ce cauta acum un adapost cry smile Bafta pt toti!!!

MarynutzaДата: Luni, 06.04.2009, 09:56 | Сообщение # 21
Лейтенант
Статус: Offline
caut apartament cu 1 odaie la Botanica pina la 130 euro. Astept propuneri la 069224875.

alaДата: Simbata, 01.08.2009, 18:04 | Сообщение # 22

caut gazda

bibiutaДата: Duminica, 09.08.2009, 09:07 | Сообщение # 23
Рядовой
caut gazda la Buicani,foarte urgent,fara stapin,ma poate ajuta cineva?pina la 1200 lei,tel 068408561

diana_1987Дата: Vineri, 14.08.2009, 16:50 | Сообщение # 24
Рядовой
Cautam o gazda cu un apartament cu o odaie nu conteaza in ce regiune suntem familie tinara rog sa ne sunati pe 079721802 sau bip sunam inapoi,suntem o familie serioasa sad

OaspeteДата: Duminica, 01.11.2009, 23:00 | Сообщение # 25

cautam gazda de ceva timp si nu gasim nimic si inca si pe deasupra am fost amagite de ALA Ecaterina (daca ii cunoaste cineva istoria, o aferista care a amagit o bucata de chisinau).. poate sa ne ajute cineva? suntem 2 fete studente si cautam ceva in zona botanicii, telecentru, riscani .. conditii nu vrem euro, dar nici sa nu ne cada podu in cap si chiuveta peste picioare surprised biggrin scrietimi pe adresa dana32@yahoo.com
multumesc

Добавлено (01.11.2009, 23:00)
cer scuze ... am vrut sa zic pe adresa m.dana32@yahoo.com
smile smile smile

OaspeteДата: Vineri, 20.11.2009, 20:19 | Сообщение # 26

Tinar si linishtit, super ai zis-o,in orasul asta sa traiesti tre' sa fii copil de deputat
poor

OaspeteДата: Duminica, 13.12.2009, 17:10 | Сообщение # 27

"Sunt tynar si foarte linistit" bine spus,ar trebui sa stai in fatza primariei si sa strigi ca vrei dreptate...
asta e,micul chisinau-scumpul chisinau- "hotel" pentru risipitori bash lumped

OaspeteДата: Duminica, 11.07.2010, 15:03 | Сообщение # 28

caut gazda in buicanipoate sa fiba niste fete ,ca sa nu fiiu singura,pina la 500lei.tel068164953 valentina.urgent pe jumate de an.http://s12.ucoz.net/sm/24/good.gif

OaspeteДата: Simbata, 24.07.2010, 12:50 | Сообщение # 29

daca te-ai mai invata si a scri, Valentina, poate ai avea mai multe sanse sa gasesti ceva convenabil biggrin

OaspeteДата: Marti, 10.08.2010, 13:15 | Сообщение # 30

Cautam gazda...2 fete suntem-studente...regiunea"Telecentru,Botanika,Testemitianu..."Va rog mult,pina la 1000 ambele...nu avem nevoie de nimik (tv,telefon sau altceva)...doar camera goala...va multumesc,,,tel:068974283 (ANNA)

Forum » Discutii despre Imobiliare » Chirie » Gazde bune! (Lasa stie lumea!)
Страница 2 из 3«123»
Поиск:
Новый ответ
Текст сообщения:
Опции сообщения:
Код безопасности:
LOGIN
Utilizator:
Parola:
memoreaza
Reclame

Statistics