Grupa: Oaspeti: А ГДЕ СПИСОК ХОРОШИХ ХОЗЯЕВ???? De ce nu, facem, daca sunt persoane care ofera gazde bune, poftim spunetine, am fi bucurosi sa aflam...
probabil sint cam putine gazdele bune... eu am stat la Riscani ceva vreme, bd. Moskova, 11/1, etajul 18, o tanti corecta, n-am avut probleme, a fost onesta cu noi, nu ne-a jumulit...
size=9]Dar spunet-mi unde pot gasi gazdasi care nu fura- amagesc si pastreaza curatenia? Dau in chirie apartamentul cu 3 camere si de fiecare data sau fura sau pur si simplu se ka..ka in apartament si-n munca mea
in ultima luna am schimbat gazda de 3 ori! pina akum nu am avut probleme,dar nu stiu ce s-a intimplt cu oamenii acestia,vor bani inainte pe jumate de an ,sau un an,de parca sunt fiica ministrului aprox( 700-1000) euro! akum kaut ceva in comuno camere cu fete,daka aveti ceva propuneri scrieti!
DOAMNE FERECTE!!! CERETI PLATA PE CHIRIE PE UN AN INAINTE..SUPER!! DA NOUA DE CE NU NE DA SALARIUL TOT PE AN INAINTE. DA INTRADEVAR E GREU DE SUPRAVETUIT "MACAR DE SUPRAVETUIT"DA CHIAR SA EXAGEREZI INTRATIT PUR SI SIMPLU NU-I OMENESTE.
am avut si eu ocazii sa traiesc intrun apartament murdar, dar asta doar din cauza vecinilor care le placea lumea porcilor, stiu ca trebuie de la inceput sa-ti spui punctul de vedera ba chiar regulee tale si va fii ok.