MENU

Sondaj
Cum va evalua pretul la imobile in 2011 ?
Всего ответов: 4901
[Mesaje Noi · Participanti · Regulile Forumului · Search · RSS ]
Страница 3 из 47«123454647»
Модератор форума: ADMIN 
Forum » Discutii despre Imobiliare » Stiri Imobiliare » LOCUINTE PENTRU TOTI (cine stie mai multe despre...)
LOCUINTE PENTRU TOTI
OaspeteДата: Vineri, 26.02.2010, 15:51 | Сообщение # 31

vse kto investiroval v stroitelistvo na cecanah,vi ostavleali svoi kontaktnie telefoni Inge,u neen esti spisok jilitsov i telefoni,no ne vse. po odinocike nicego ne reshim, nado deistvovati vmeste.skinite na mail svoi telefoni anna80@list.ru

OaspeteДата: Vineri, 26.02.2010, 21:14 | Сообщение # 32

rog pe toti cei care dispun de informatie concreta (si sigura) in ce priveste casa de la ciocana sa-mi scrie la adresa:
dina_balan@yahoo.it
multumesc mult.

OaspeteДата: Luni, 01.03.2010, 11:04 | Сообщение # 33

Trebuie sa-i obligam pe Dorin shi Ruslan sa finiseze casa de la Ciocana,nu sa adunam bani ca acei de la casa din str.Decebal 78.Ajunge cu povestile!!!Trebuia de calculat bine la inceput,nu de cheltuit banii pentru intretinerea LPT Constructii,shi multe altele!

OaspeteДата: Luni, 15.03.2010, 14:34 | Сообщение # 34

ceea ce tine de actele de inregistrare a case, cine stie la ce etapa e procesul? Daca e posibil de anuntat cind sunt gata fie si pe forum, fie la email: t.gaina@moldcell.md
merci mult!

OaspeteДата: Marti, 16.03.2010, 09:29 | Сообщение # 35

Ultima data mergea vorba ca documentele sunt inca la primarie (permisul de constructie) fara de care la cadastru nu ai ce cauta

<_<Дата: Vineri, 19.03.2010, 13:49 | Сообщение # 36

Merci mult, pentru reactie!
dar ultima data, cam ce data era? ca sa ne putem orientacit timp a trecut de atunci .

OaspeteДата: Luni, 22.03.2010, 11:56 | Сообщение # 37

stiu ca firma are toate actele si ca lista investitorilor a fost transmisa la cadastru da procedura de inregistrare nu e una simpla asa ca nu ma e mult si va fi finisata in curind (poate inca vreo 30 zile astai termenul legal)

Adaugat (22.03.2010, 11:56)
---------------------------------------------
P.S. prin 30 zile am avut in vedere de la data cind firma a depus actele la cadastru si de atunci merge o procedura de control. Sper ca am inteles corect

OaspeteДата: Luni, 22.03.2010, 12:31 | Сообщение # 38

si referitor la relansarea lucrarilor? in toamna se promitea ca in martie-aprilie deja vor fi ceva bani sa sa mearga cu lucrarile mai departe - nu cunoaste nimeni care e situatia la moment? sau e cazul de mai acut o adunare acum la inceput de primavara si de revizuit strategia de mai departe - in cel mai rau caz de procedat cum au facut cu casa de la Decebal - au inevrtit oamenii iarasi pentru finisare si ulterior vor intoarce ei banii cand vor vinde terenuri sau ce mai au ei pe acolo

OaspeteДата: Joi, 25.03.2010, 09:11 | Сообщение # 39

salut la toti cine a auzit ceva de comp. PREMIUM LIZING ( PREMIUM INVEST ) shi ce parere aveti ?

OaspeteДата: Luni, 05.04.2010, 23:05 | Сообщение # 40

Poate organizam o adunare dupa sarbatori (dupa 12 aprilie) cu conducerea Locuinte pentru Toti sa vedem clar care sunt planurile pe acest an dupa ce eun an intreg 2009 nu s-au efectuat nimic lucrari?

OaspeteДата: Marti, 06.04.2010, 12:28 | Сообщение # 41

da si eu sint de parerea ca trebuie de faut ceva ne adunam cu totii si vedem pe loc ce si cum

(*)Дата: Marti, 06.04.2010, 18:01 | Сообщение # 42

daca se stabileste o data pentru adunare , va rog, sa plasati si pe forum.

VladДата: Miercuri, 07.04.2010, 09:18 | Сообщение # 43

17 Aprilie (simbata) sau 18 Aprilie (duminica) ar fi o varianta?

OaspeteДата: Joi, 08.04.2010, 16:15 | Сообщение # 44

Daca o sa fie data stabilita exact va rog s-o anuntati si pe Ina. Ea o sa-i anunte pe toti locatarii.

VladДата: Miercuri, 14.04.2010, 14:09 | Сообщение # 45

pe 17-18 apr nu se primeste deoarece am inteles ca au o intilnire la guvern. in dependenta de aceasta dar si de alti factori saptamina viitoare cred ca Dorin va decide planul de actiune (inclusiv si calea aleasa de cei de la Decebal). in asa caz pe 24-25 ar fi posibila o adunare dar asta vom confirma luni/marti cu Dorin - adica pina pe 20 apr la sigur vom cunoaste cand si cum ne intilnim.

Forum » Discutii despre Imobiliare » Stiri Imobiliare » LOCUINTE PENTRU TOTI (cine stie mai multe despre...)
Страница 3 из 47«123454647»
Поиск:
Новый ответ
Текст сообщения:
Опции сообщения:
Код безопасности:
LOGIN
Utilizator:
Parola:
memoreaza
Reclame

Statistics