Дата: Duminica, 29.08.2010, 15:28 | Сообщение # 241
1. Contractele sunt de investitii(nu aveti drept asupra proprietatii pina la darea in exploatare) 2. Cine va da in exploatare daca firma este in procedura de faliment hotarirea Curtii de Apel Economice 3. La 19 iulie 2010 a avut loc sedinta de judecata unde a fost admis cererea inaintata de Puiu Axenia cu privirea la intentarea procesului de insolvabilitate(care nu stiu ce este aceasta consultati juristii) 4. Administratorul provizoriu depune un raport cu privire la temeiurile de intentare a procesului de insolvabilitate si posibilitate a continuarii activitatii economice. 5. Cerea cu privire la faliment va fi examinata pe 13 septembrie 2010 ora 14.30 la Curtea de Apel Economica 6. Cui ii apartin bunurile firmei? Ce se vor intimpla cu ele dupa declararea falimentului??
Mult retraim, fiindca am investit bani munciti cu greu. Noi am pirdut, dar ei peste noapte sau facut bogati. Se intreba: Cu ce traeste Dorin in ziua de azi, sotia fiindu-i acasa cu doi copii mici, el ia prinzul in fiecare zi la restaurant, se deplaseaza cu masina? Cum indrazneste Biladeanu sa ee cuvintul la televizor, vorbind cuvinte frumoase, stiind ca este un hot si a amagit o multime de oameni. Acestor oameni nu li-i locul in societate, trebuie de pedepsiti cum e mai rau. Oamenii inca sint foarte buni. Sint buni de dat in teapa cum facea Vlad Tepes.
Добавлено (02.09.2010, 14:57) --------------------------------------------- Ne mira faptul ca noi, investitorii nu am fost aparati de stat, Nu s-a facut o lege, ca acesti administratori de firme de constructii sa duca raspundere pentru ceia ce au inceput, sa-si indeplineasca obligatiunile pina la sfirsit. Dar se vede ca si acelora din guvern le-a convenit biznesul asta. Banii nostri, luati de Dorin Casenco si Birladeanu au fost folositi pentru compania electorala. Cum credeti ca Birladeanu a ajuns acolo sus? A ajuns cu banii nostri, sustinind partidul lui Braghis.
Добавлено (02.09.2010, 15:02) --------------------------------------------- De-ar fi toate persoanele constiente. Anume acele persoane care au cite 2-3 apartamente nu vor sa dee bani pentru finisare si nus constienti la ce poate aduce aceia, ca sa fie recunoscuta firma bancrotă.
Дата: Duminica, 05.09.2010, 20:23 | Сообщение # 247
as dori sa stiu ce sa intimplat astazi duminica la GL si care sunt pasii de mai departe care trebuie de facut pentru a obtine macar ceva (chiar daca ar fi si o cladire nefinisata dar sa stiu ca sunt cu drepturile depline asupra imobilului) as dori sa-mi spuie cineva care sunt pasii
Дата: Miercuri, 08.09.2010, 19:36 | Сообщение # 252
daaaaa! e sluta treaba cu locuinte pentru toti! cel mai interesant e ca firma aceasta niciodata nu a realizat nici un proiect, finalizandu-l, dar in schimb masini pentru top manageri cu soferi la pachet. Deci practic ei si-au platit masinile si salariile soferilor nu din profitul realizat de companie (ca nu a ajuns sa fie) ci direct din buzunarul co-investitorilor........................Pacat ca paztanii astea sau grabit sa faca cheltuieli personale (soferi personali, masini) inainte de a realiza macar un profit de la o casa finalizta complet de dansii insusi
La GL adunarile deja se organizeaza saptaminal - in fiecare duminica la 12 00 in spatele blocului. Veniti la adunari sau interesati-va de comitetul organizatoric sau raspunzatorii de etaj ce se mai intimpla.