Дата: Duminica, 15.08.2010, 14:42 | Сообщение # 211
Dragi forumisti fiecare intelege ce doreste si cum doreste p/u a va linisti spiritele si a cunoaste adevarul trebuie:
CA PE DATA DE 22.08.2010 LA ORELE 12-00 SA VINA LA ADUNARE TOTI CEI DE GL , DACA NU SUNT IN TARA SA TRIMITA REPREZENTANTI , VA FI TOATA INFORMATIA SI PLANUL DE ACTIUNE REDAT ACOLO.
adunarea este organizata de catre cei mai activi "vecini" si cei mai informati!
Дата: Duminica, 15.08.2010, 23:04 | Сообщение # 212
Pai bine pe acest forum se scrie doar de G.L. dar de cei de la ALBA-IULIA domnii directori au uitat ??????ce povesti ne spuneti noua mai departe ??? adunari , ceva noutati , chiar nimic ???
auzi tu hitrule cine n-ai fi tu ori CASENCO ori BIRLADEANU ca numai unul din voi putea scri asa ceva ca sa uitam de bani nu credeti ca veti scapa asa usor tvarilor n-am ce perde mai mult asa ca uitativa prin parti cind mergeti si pazitiva si familia ca eu miam pierduto pe a mea din cauza voastra asa ca luati aminte ai zaci in groapa care ai facuto pe ALBA-IULIA
Numau un magar ar putea scri asa timpenii,trebuie sa-i punem la punct pe cei doi magari,ne vom scoate banii oricum,au sa arate locurile secrete.principalul sa nu ne pierdem definitiv sanatatea si pe cei apropiati.Dumnezeu e cu noi.
Дата: Simbata, 21.08.2010, 19:59 | Сообщение # 218
stie cineva cum de gasit pe administratorul provizoriu pentru a pune stampila pe contract? eu din pacate nu am putut veni pe 12-13 august, caci ca intotdeauna lucrurile le aflam foarte tirziu si nu am reusit sa vin de peste hotare. voi ajunge in moldova pe 30 august. va rog mult sa-mi spuneti la cine trebuie sa ma adresez si cum sa gasesc si eu reprezentantii asociatiei cind se va infiinta. lasati-mi un nr de tel la care sa va pot contacta cind ajung in moldova. multumesc mult.
Дата: Duminica, 22.08.2010, 16:27 | Сообщение # 219
oameni buni. din surse sigure am aflat ca acesti "insi" ca ruslan si dorin sunt niste mafioti cu avocati foarte buni. asa ca nu credeti in promisiunile lor mincinoase si cautati sa va restituiti banii( cu toate ca e foarte, foarte greu ne ai obtine)
LA ADUNARE S-A ALES UN GRUP DE PERSOANE(INVESTITORI),CARE NE VOR REPREZENTA INTERESELE NOASTRE IN TOATE INSTANTELE(SINT NISTE PERSOANE MAI COMPETENTE SI MAI ACTIVE),IATA DE CE E NECESAR DE FACUT O PROCURA PE UNA DIN PERSOANE,DEOARECE TOTI NU NE VOM PUTEA PREZENTA LA TOATE INSTANTELE,CINE E CONTRA POATE TRIMITE AVOCATUL SAU DAR TREBUIE SA FIE O PERSOANA DE INCREDERE.S-A DECIS(MAREA MAJORITARA),CA INSOLVABILITATEA COMPANIEI E CEA MAI PROASTA HOTARIRE PENTRU NOI.MAI BINE E SA FINISAM BLOCUL NOI(INVESTITORII),CA MAI APOI SA'LOC.P.TOTI'SA NE RESTITUIE BANII INAPOI.LA ADUNARE AU MAI FOST PERSOANE COMPETENTE DIN DOMENIUL CONSTRUCTIEI SI-S TOT DE PAREREA SA NE MOBILIZAM SI SA NU MERGEM PE CALEA A CELOR CARE VOR NEAPARAT INSOLVABILITATEA COMP.